تاریخچه و مشخصات گیاهشناسی کیوی
مقدمه انسان از بدو پيدايش تا كنون با دستيابي تدريجي به نتايج علوم و فنون مختلف همواره سعي كرده است از طريق به كارگيري اين نتايج و امكانات موجود در طبيعت و ابزار ساخته دست خود از همة موهبت هاي مادي و معنوي كائنات بهره مند شود ، كه استفاده از ميوه ها يكي از آنهاست ، در خصوص ميوه ها ، شناخت انواع آن و آگاهي از خواص و تركيبات آنها ، بسياري از مشكلات نگهداري ، انبار كردن ، نحوة مصرف و عرضة آن را به بازار حل كرده است ، اصول نگهداري ميوه در مراحل مختلف و قابليت عرضه و مصرف آن مربوط به يك سري واكنشهاي پيچيده است كه لازمه آن اطلاع كافي و تجزيه و تحليل دگرگوني هاي شيميايي آن است ... این تحقیق دارای عناوین زیر است .. تاريخچه و مشخصات گياه شناسي كيوی فيزيولوژيكي ميوه كيوي تركيبات كيوي ميزان نشاسته در ميوه كيوي ارزش غذايي كيوي رشد ميوه و چگونگي رسيدن آن
نارس بودن و رسيدن بيش از حد ميوه و معايب آن
بيماريهاي ميوة كيوي و درمان آن
--
|
خرید و دانلود | 900 تومان گزارش تخلف به پلیس سایت |